Jump to content

Clipboard not working between clients and/or server


Michael Abbott

Recommended Posts

Michael Abbott
I've got a setup as follows: [Windows 10 client][Windows 8.1 client][Mac El Capitan Server] When I copy off the windows 10 box and then try to paste data into the Windows 8.1 box the log in synergy is saying corrupted clipboard data. Odd part is that if I copy off the Windows 8.1 box and into the Windows 10 box it works fine. I've got encryption turned off and can't seems to get this to work even though it functioned fine in prior versions. I'm using the 1.7.4 version of the software. Mike
Link to comment
Share on other sites

i'm having same issue , sometime when switching one pc to another it takes 2-5 second to copy data from one pc to another. Auto config sometime not connecting server and client. Using Windows 10 , 1Gbps Connectivity between pc , synergy latest nightly build.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
William Burnett

Is there a solution to this clipboard issue yet?

I am using Synergy Pro between Windows 7 & Red Had 6.6. I am unable to copy/paste in either direction.

 

When I copy text to my Red Hat clipboard and change focus to my Win7 machine I see the following messages in my Synergy Log:

 

[2016-12-06T14:50:21] ERROR: invalid message from client "myRedHat": DCLP

[2016-12-06T14:50:21] NOTE: accepted client connection

[2016-12-06T14:50:21] NOTE: client "myRedHat" has connected

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...