Jump to content

Hello! 👋

These forums are now archived (read only).

Join us on Discord.

Synergy cannot find server in auto-config mode


Cheng Zhong

Recommended Posts

Cheng Zhong

I installed a server on Ubuntu and use a client in Windows.

But the client cannot find the server (server list is empty, see the screenshot below).

Entering the server's IP manually would work, but the IP of the server would change due to DHCP.

Server Info

  • OS: Ubuntu 18.04.2, 64 bit
  • Synergy Version: 1.10.2-stable-8c010140 Built on May 9, 2019 (deb)
    • Settings: Enable Auto Config, Enable TLS

Client Info

  • OS: Windows 10 Enterprise 1903 (18362.10006), 64 bit
  • Synergy Version: 1.10.2-stable-8c010140 Built on May 9, 2019 (msi)
    • Settings: Enable Auto Config, Enable TLS

Server and client are in the same LAN.

Client screenshot:

Synergy_No-servers-20190724110438.png.3fe05b17e005d9df088f2660011017e8.png

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
On 2019/9/16 at 7:02 PM, Alexey Pilyaev said:

Can you please paste here logs from the second computer?

Just upgrade to 1.10.3 but still the same problem. Log attached (Nothing useful inside)

synergyd.log

Link to comment
Share on other sites

I've also tried to connect my server using hostname.

Unfortunately, the server only listen IPv4 adress on port 24800, while the client resolve the host as IPv6 address. Thus result in connection refused.

Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, Alexey Pilyaev said:

Hello @Cheng Zhong

Can you please use link in my signature and place a ticket for us? 

Sorry but I'm not able to see your signature and the link. Would you please share it in the reply directly?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...