Jump to content

Ubuntu 17.10 synergy-core stuck on 127.0.0.1:24801


b2k

Recommended Posts

Running latest (2.0.3), tried uninstall & reinstall, restarting, etc.

Windows & mac versions seem to run okay, but the Ubuntu one will only work if I kill the "synergy-core" service and run the same command *without* the 127.0.0.1 for the address so the command ends with just ":24801" instead of "127.0.0.1:24801". Unfortunately there does not seem to be any way to easily override this with configuration.

Hopefully this helps someone else with the same issue, or maybe someone else knows a way to override.

Link to comment
Share on other sites

I'm having a simular issue, but from both the windows side and the linux side. They keep going into the loop of "route is to self" and closes..

now i finally got the logs to say they connected, but the Ubuntu one is is saying the secondary screen is not available. 

 

https://synergy-logs.symless.com/f9cedc5c4ccce0e623ab5e2e9a2a05e6/logs/19226-2017-12-18T11-36-24.log

 

really disappointed that it doesn't work at all. I've been using synergy for a long time, and this version 2 stuff is not even trying to work..

I don't want a refund i want it to work. and I can't get it to work..

Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, zaazz said:

What's the full command to launch it from the CL?

The command which synergy runs by default is (you can find this by running "ps ux | grep synergy-core")

/usr/bin/synergy-core --server -f --run-as-uid 1000 --debug DEBUG --name *YOUR HOST NAME* --enable-drag-drop --profile-dir /var/lib/synergy --log /var/log/synergy/synergy-core.log -c /var/lib/synergy/synergy.conf --address 127.0.0.1:24800

 

You just want to remove the localhost IP so the new command to run is

/usr/bin/synergy-core --server -f --run-as-uid 1000 --debug DEBUG --name *YOUR HOST NAME* --enable-drag-drop --profile-dir /var/lib/synergy --log /var/log/synergy/synergy-core.log -c /var/lib/synergy/synergy.conf --address :24800

Edited by b2k
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, b2k said:

The command which synergy runs by default is (you can find this by running "ps ux | grep synergy-core")

/usr/bin/synergy-core --server -f --run-as-uid 1000 --debug DEBUG --name *YOUR HOST NAME* --enable-drag-drop --profile-dir /var/lib/synergy --log /var/log/synergy/synergy-core.log -c /var/lib/synergy/synergy.conf --address 127.0.0.1:24800

 

You just want to remove the localhost IP so the new command to run is

/usr/bin/synergy-core --server -f --run-as-uid 1000 --debug DEBUG --name *YOUR HOST NAME* --enable-drag-drop --profile-dir /var/lib/synergy --log /var/log/synergy/synergy-core.log -c /var/lib/synergy/synergy.conf --address :24800

This works despite logs telling me the connections are dead. Thank you.

Link to comment
Share on other sites

this solution only works one way. when i reconfigure and launch like this it only works if I then go to the "config" window and right click and "share from" the Ubuntu machine. 

trying to share from the Windows 10 side is a fail, Can't seem to find the equal setting over there. but you're on to something. this is the first time I got the mouse to cross the screen. look like the core app on windows 10 may have the same options to run, but I can't get it to connect just yet still trying. 

Link to comment
Share on other sites

ok, now I was able to break into it on the windows side too..

it broke the fancy UI that allows you to re-arrange the service.. and I have to have a command window up and running all the time... for now.. 

 

on the ubuntu this is running...
/usr/bin/synergy-core --client -f --run-as-uid 1000 --debug DEBUG --name <LINUXCOMPUTERNAME> --profile-dir /var/lib/synergy --log /var/log/synergy/synergy-core.log --server <WIN10COMPUTERNAME>

and on the windoze side...

"C:\Program Files\Synergy\synergy-core.exe" --server --address :24800 --name <WIN10COMPUTERNAME> -c "%userprofile%/AppData\Local\Symless\Synergy\synergy.conf" --profile-dir "C:\ProgramData\Symless\Synergy"

No advantage over the 1.8 version I had before.. at this point.. how does one provide feedback to Synergy to help them know how to fix this? 

The support people "don't have time for my $h..." oop well that's not fair they did in email responding to my criticism by requesting logs. 
 

Edited by M T
missing junk
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...