Jump to content

Reply status code: 400


goncalo.matos

Recommended Posts

goncalo.matos
Quote

[ Config ] [2017-10-17T22:16:57] ERROR: failed to start crash handler: Couldn't verify crash dump directory: O sistema n�o conseguiu localizar o ficheiro especificado

[ Config ] [2017-10-17T22:16:57] INFO: log filename: C:/Users/Guilherme/AppData/Local/Symless/Synergy/synergy.log

[ Config ] [2017-10-17T22:16:57] DEBUG: connecting to service

[ Config ] [2017-10-17T22:16:57] DEBUG: connected to service

[ Config ] [2017-10-17T22:16:59] DEBUG: new added screen pos: 257 161

[ Config ] [2017-10-17T22:17:10] DEBUG: Profile ID: 5317 name: default

[ Config ] [2017-10-17T22:17:10] DEBUG: current version is update to date

[ Config ] [2017-10-17T22:17:11] DEBUG: requesting profile snapshot

[ Service ] [2017-10-17T22:17:11] debug: sending last profile snapshot

[ Service ] [2017-10-17T22:17:11] debug: config ui opened, forcing connectivity test

[ Service ] [2017-10-17T22:17:11] debug: new screens detected (2), preparing connectivity test

[ Service ] [2017-10-17T22:17:11] debug: starting connectivity test

[ Service ] [2017-10-17T22:17:11] debug: handling local profile screen set changed, mode=client

[ Service ] [2017-10-17T22:17:14] debug: failed report: dest = 10481, ips = 192.168.1.123,192.168.56.1

[ Service ] [2017-10-17T22:17:14] debug: local profile modified, id=5317

[ Service ] [2017-10-17T22:17:14] debug: comparing profiles, id=5317 this=v43 other=v43

[ Service ] [2017-10-17T22:17:14] debug: profile screen test result changed, screenId=10481 success=``->`` failed=``->`192.168.1.123,192.168.56.1`

[ Service ] [2017-10-17T22:17:14] debug: handling new report from connectivity tester, screenId=10481 successfulIp= lastServerId=10481

[ Service ] [2017-10-17T22:17:14] debug: finished connectivity test

[ Config ] [2017-10-17T22:17:17] ERROR: Reply status code: 400

[ Config ] [2017-10-17T22:17:17] ERROR: Reply error message: stale-config

[ Config ] [2017-10-17T22:17:18] ERROR: Reply status code: 400

[ Config ] [2017-10-17T22:17:18] ERROR: Reply error message: stale-config

[ Config ] [2017-10-17T22:17:20] ERROR: Reply status code: 400

[ Config ] [2017-10-17T22:17:20] ERROR: Reply error message: stale-config

[ Config ] [2017-10-17T22:17:22] ERROR: Reply status code: 400

[ Config ] [2017-10-17T22:17:22] ERROR: Reply error message: stale-config

When ever i try to use the software i keep gettings "Reply status code: 400", don't know what i can do. I've tried restarting machine, service etc and nothing.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...