Jump to content

OSX Client, Win8.1 server - mouse/keyboard input lost


Kym Schuur

Recommended Posts

Kym Schuur
Having a frustrating issue since the latest version installation (v1.7.3) Randomly moving the mouse between the server and the clients - it will lose the mouse/keyboard input on the server screen entirely. The only keys that work are CTRL-ALT-DEL which brings mouse movement back, but keyboard inputs still ignored. The only solution is to hard-power-cycle the Windows server to regain control. Not even RDPing into the Windows server to "end task" on Synergy helps (can't click anywhere or use keyboard)
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Dominick Gallegos
I'm having the same issue! I'm using 1.7.3 and can only recover the use of the mouse temporarily when selecting Ctrl + Alt + Del. If I kill the app I can regain the use of the mouse but if it approaches the edge of the screen it disappears entirely. This is very frustrating. I did try switching the server and the client but ended up with the same issue. Also, I'm running 8.1.1 on both my laptop, desktop, and surface. :x
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Kobitharun Kunasekaran
I have this problem on Windows 7 running the server with OSX client. Server completely loses input, hard reset or patiently getting the Task Manager via CTRL + ALT+ DEL then try to move mouse to close Synergy process. This can take almost 10-15 minutes as the mouse only responds once every minute or so but it's the only way to preserve open files and windows. Both running 1.7.4. Happend about 3 times already.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...