Jump to content

login on linux doesn't work


gbil

Recommended Posts

So while I'm using arch since there is no package, I use the binaries from deb package, I run synergy2 binary and the window open with the sign in with symless option which I click, the browser starts in the login page, I login just fine but it doesn't login in the application.

Any ideas? I've tried using different default browsers but with the same result and the output on the terminal or the log file doesn't indicate any issues.

Link to comment
Share on other sites

Anything in ~/.config/Symless/Synergy.conf ?

Does the file exist, can it be written? If not, perhaps log in on a different machine where Synergy works, then copy the userId and userToken from that conf file and port it over to your Arch installation.

Link to comment
Share on other sites

there was a file from the 1.8 version I guess which I deleted but nothing changed honestly still the account page opens when I click login with symless but nothing more.

Some progress though, if I start synergc with the IP of a windows machine I have running (v2.0), the error I get on the windows machine is that the client name is unknown, but how can I configure that ?

If I run manually synergys on Linux I get no connections whatsoever from the windows machine on the same LAN, that one seems to be stuck on server mode.

 

 

Link to comment
Share on other sites

The config file should get created with your ID and token when you authenticate. Does it appear after you finish typing in your credentials and confirm?

Link to comment
Share on other sites

  • Synergy Team
Nick Bolton

Hey, sorry about that. We're having some scalability issues with our new cloud config server. We're frantically working to fix this now, so please sit tight!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Also been having this issue with Ubuntu 17.04. Hope there's some kind of workaround or a fix coming soon since I haven't been able to use the software since I purchased it.

I found this in the knowledgebase https://symless.zendesk.com/hc/en-us/articles/115004721927-Wayland-support-on-Linux, but unsure if it's the same issue. Think that may be only for Fedora users though, as I can't find the specified dir or config file on my machine.

Link to comment
Share on other sites

try installing synergy2-bin from the AUR, ill provide updates so you dont have to do all that yourself, also make sure you start the service correctly, this might intervene with the login.

read the comments for a service fix.

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, gbil said:

@jaap aartsnothing to do if the service is working or not and the configuration is ok, besides this was happening also with earlier versions

okay, thats kind of annoying, I was just trying something to see what happens.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...