Jump to content

Never got it working. Clean slate?


Jamesafluke

Recommended Posts

Jamesafluke

Hey! I've installed the beta on my laptop and my desktop. The program launches just fine but I'm stuck with a few green perpetual loading bars. I also have a duplicate desktop showing up. Is there a way to reset my whole profile on the cloud so I can give it another shot?

Thanks! :)

https://synergy-logs.symless.com/2017-07-15/350-2017-07-15T16-02-31.log

Capture.PNG

Link to comment
Share on other sites

Paul Suarez

Thanks for sharing the logs @Jamesafluke. Based on it, Synergy only successfully connects to the 10.1.x.x network. Can you try pressing F12 on the machine which it shows the loading bar?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jamesafluke

Thanks for your help. I tried it with my Asus laptop and my HP laptop this morning. They're both stuck with loading bars, and 12 didn't change anything for either one.

Log from Asus: https://synergy-logs.symless.com/2017-07-16/350-2017-07-16T09-54-36.log

Log from HP: https://synergy-logs.symless.com/2017-07-16/350-2017-07-16T09-56-33.log

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Synergy Team
Nick Bolton
ERROR: cannot read configuration "C:/Users/james/AppData/Local/Symless/Synergy/synergy.conf": read error: line 39: overlapping range

@Andrew Nelless @Jerry Hou This problem again :|

@Paul Suarez Here's the smoking gun. The issue actually isn't a networking problem (if only Synergy would say this!!!). The problem is a bug in the config UI code which generates a bad config when the screens aren't perfectly aligned (and since the screen snapping code is a pile of crap, that happens a lot).

@Jamesafluke The workaround is to try and align the screens perfectly. You can also try reordering the screens and move them around until you don't see that error on your main computer anymore. Let us know if that doesn't work and we can try some more workarounds!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jamesafluke

Alright, I've been playing jigsaw puzzle with the GUI for 10 minutes but haven't gotten anywhere. Any idea where I need to anchor everything? I've just moved screens around until they seemed to snap to a grid, then tried aligning the other screen next to it. Sometimes they're happy to align, sometimes they're obstinate about being a few pixels off, and sometimes it flies away to some odd spot. I don't know what I'm looking for.

I just installed on my second work computer (JamesSparkie) because I'm excited about getting this working. :) I'm just winding up with a bit of a mess here, haha. The one with the blue arrow is a ghost that remained after I tried changing DESKTOP's name. That's why I originally asked about resetting my whole profile on the cloud.

Today I noticed that the two computers I'm working with are showing opposite things. The GUI on DESKTOP shows JamesSparkie in a green box, while the GUI on James Sparkie shows Desktop in a green box.

Let me know if you have any other ideas, or if I should hang tight until the next patch or something. :)

Thanks guys!

 

Capture.PNG

Capture(1).PNG

Edited by Jamesafluke
Link to comment
Share on other sites

Paul Suarez

Hi @Jamesafluke. I'm sorry that you're still having problems with it. Please bear with us as we try to reset your account's cloud configuration. After this reset, it should wipe your previous machines' names and screens and let you start with a clean slate. ;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...