Jump to content

Moved location, can't connect 2 MBPs, configuration unchanged.


BriMondo

Recommended Posts

I have 2 MBP's.  Master on 10.12.4 and slave on 10.11.6.  Just moved locations, connected as usual and they WILL NOT see each other.  I've double checked IP numbers, and all other settings, but no luck. I have changed ethernet cables...no change.  It worked in another location yesterday.

help

Link to comment
Share on other sites

Paul Suarez

Please try witching the server machine as a client first and uncheck the Auto config box. Switch it back as the server after that then restart Synergy by closing and reopening it.
Then on your client machine, uncheck the Auto config box and restart Synergy by closing and reopening it. If it still won't connect, clear the server IP box and restart Synergy again and try.

If I may ask, I'm seeing that both machines are connected with 2 IP address which looks like same network (192.168.0.X). I guess that's for the Ethernet and WiFi connection of each machines. Can you confirm if the IP addresses are from the same exact router?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...