Jump to content
Get SynergyOpen a support ticket

Leaderboard

  1. Daniel Alarcon

    Daniel Alarcon

    Synergy User


    • Points

      10

    • Content Count

      118


  2. Nick Bolton

    Nick Bolton

    Synergy Team


    • Points

      4

    • Content Count

      2445


  3. Sklar

    Sklar

    Synergy User


    • Points

      4

    • Content Count

      10


  4. A3igner

    A3igner

    Synergy User


    • Points

      3

    • Content Count

      6


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/23/20 in Posts

  1. I love Synergy! Very big hugs! Please build a 64bit ARM package for RasPi :) XOXOXO
    2 points
  2. This appears to still be occurring on 1.13.0-stable-bdb8f767 build date 29 Dec 2020 on Linux Mint 20.1 MATE.
    2 points
  3. Hi all, We're in the process of hiring a Community Support Agent who will man the forums (as well as the Slack and Discord channels) to help out when people don't want to open a support ticket. If you want to apply for the role: Apply online for the Community Support Agent role Thanks, Nick
    2 points
  4. Mine was working fine then it stopped and I was not sure why, after reading these posts I looked at my mouse settings and remembered that I turned on smooth scrolling in Logitech Options, so on a whim I turned if off and it started working again. maybe this will help someone.
    2 points
  5. I had to sort through old information to get method right and, as is usual in these cases, one small detail was holding me up. Here's what I did to get synergy 1.10 to start at boot on my Pi 3b+ running the latest Raspbian as of this date. Credit Nick Cullen for the script. 1) Make this script in /usr/bin and name it something descriptive like startsynergy. Or name it Bucephalus if you want. It worked for Alexander. It's usual to give scripts an extension like .sh, but not necessary. I didn't use an extension. Whatever you name it, use the full name in what follows. =================
    2 points
  6. Had the exact same issue. Sam54123 and Johnmc's suggestion worked. Here are a few images to walk you through that process should you encounter the same problem:
    2 points
  7. I am running synergy 1.13 client on osx 11.2.2 big sur with a windows 10 server. It is extremely laggy! and i get the spinning beachball of death if i move the mouse around a lot. There is no lag at all on the machine next to it that is running 10.14.6 Mojave (and is a slightly slower machine). Both are on the same wifi network. Please help
    1 point
  8. Same issue. Still a problem on 1.13.0-stable-bdb8f767
    1 point
  9. So currently Synergy 2 is not supported on most modern systems, which means I have to fiddle around with it to get it to even work on a system. You want to move to version 3, but that is not even on the horizon yet it seems. You are actively, heavily, looking for new folk to help development. So much so that you spam via newsletter to try and find someone. This paints a dire picture of the state of Symless. Maybe release the source, close up shop, go to business school and do some online courses on programming. Sorry to be so blunt, but expecting paying customers when
    1 point
  10. Running from terminal using `/Applications/Synergy.app/Contents/MacOS/synergys` seemed to fix it for me. I am guessing its something to do with the way that the Synergy frontend starts the service. The different behavior could be explained by: - Different environment variables - Maybe the way the process is started impacts how Accessibility API permissions (`tcc` stuff) works. Maybe the permissions were inherited from the GUI, instead of the service.
    1 point
  11. What is wrong? it keeps asking me for the activation serial every time I reboot the machine.
    1 point
  12. I thought this would solve it as well. But even if you tick Auto-Config it keeps forgetting it on both the client and server. this is for latest BigSur.
    1 point
  13. Hello You are missing an option from the menu to set it to auto-start the server. Unless you mean the option to use auto-config to do so. this is poorly explained and written in the app. Please advise how to auto-start the server on macOS Catalina and BigSur.
    1 point
  14. and I think synergy is not designed to multiple input methods environment. at windows client, Korean IME input methods using right alt to change language and it also not works. I hope synergy team has priority to this...
    1 point
  15. I do experience the same issue as Idiot on Ubuntu 20.04 ("Couldn't connect to Synergy Cloud ...") Seem to come from the same SSL issue according to the logs: [ Service ] [2020-12-19T14:25:44] debug: service log file path: /var/log/synergy/synergy-service.log [ Service ] [2020-12-19T14:25:44] debug: install dir: /usr/bin [ Service ] [2020-12-19T14:25:44] info: starting service... [ Service ] [2020-12-19T14:25:44] debug: setting websocket headers, channel=81038 auth=O-U3dotD7A3TJ_zt_E9IN_i0 version=2.0.12-beta check=true [ Service ] [2020-12-19T14:25:44] debug: initial websoc
    1 point
  16. I'm having issues with my mouse freezing, and also key presses "freezing" in mid-press. In other words, sometimes the input will "freeze" for two or three seconds... and if I happened to press a key at that exact moment... it will register as having been held down until it "unfreezes." So for example. I was about to type the word "this" and then this was typed "thhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhis..." instead. Server: Windows 10 Client: Ubuntu 18
    1 point
  17. iPadOS supports mouse input via accessibility. Keyboard input was already supported. Would like to see Synergy support iPadOS.
    1 point
  18. I have 2 laptops, each with one external monitor above it, so it looks like a 2x2 grid, where the left 2 squares are Computer A, and the right 2 squares are Computer B. Computer B is the host. For this post, I will refer to each screen as "A:Top" or "B:Bot", like so: |-------|-------| | A:Top | B:Top | |-------|-------| __________________ |-------|-------| | A:Bot | B:Bot | |-------|-------| I have successfully connected using both Synergy 1 and 2, but with both, I have this weird problem. I cannot make my mouse go directly from B:Bot -> A:Bot. I can, however, go from B:Top ->
    1 point
  19. +1 for this. Was surprised there wasn't an android app already.
    1 point
  20. I didn't particularly expect it to work, but then, hope springs eternal. Upon startup, I get the following error sequence: ERROR: failed to create quartz event tap ERROR: process exited with error code: 11 INFO: detected process not running, auto restarting
    1 point
  21. Just bought Pro and disappointed to find this. I hope the return policy is good, and I can find another software to do this. On the other hand, learning keyboard shortcuts has been fun. BUMP
    1 point
  22. Hey all, I have found a workaround for those of us with certain monitor layouts, like my 3x server and 1x client centered above. By saving and editing a server configuration file, I was able force the corner size to the width of my outer monitors, making synergy ignore them completely. Here are steps to do this, all on the server: Select File > "Save configuration as..." and save the file somewhere. Easiest to use .sgc extension though it doesn't force you. Open the file in a text editor, and find this line: switchCornerSize = 0 Change to desired widt
    1 point
  23. @Morten you can use the following link to report a bug: https://github.com/symless/synergy-core/issues/new/choose
    1 point
  24. As of August 2020, I couldn't figure out how to start the GUI with correct server address (Using Synergy as client)... but, I did manage to get the service started silently and I can live with that. I think Synergy has a bug where it saves it's first config file in /tmp folder and thereafter it doesn't pick up the config file even if you save it multiple times. Or it doesn't pick up the config file for client starts at all. Anyway solution on Raspberry Pi 4 (4Gb running latest Raspberry Pi OS May 2020 with updates). Edit /etc/xdg/lxsession/LXDE-pi/autostart. Note the -pi in the folder nam
    1 point
  25. Came here to add my bump. I really love the utility this app provides for my Mac 2 Mac setup. However, this is a daily annoyance.
    1 point
  26. 1 point
  27. I'm all for this feature as well, this would be great! I was hoping for some sort of collab with Synergy and BetterTouchTool. If _that_ were to happen, that would be my ultimate dream combination.
    1 point
  28. First off. Awesome product. I cant believe how well it works. The only problem I am running into is if I have to restart a computer. I have to then reload Synergy. And restart the other computer as well. My wifi networks are setup by Xfinity. As London2 London3 London4 London5. Each one being a different speed (5 is the fastest) And I never have any idea which one will load at start up. I set up Synergy on London5 the fastest. Is there anyway to get Synergy to automatically recognize it on startup? I am pleased with the product.
    1 point
  29. Since maybe 3 or 4 weeks, I also have problems with copy and paste after selecting a Twitter emoji in Firefox on Windows 10 Pro. Additionally, I can't navigate in the tweet anymore, neither with the arrow keys nor with the mouse. I can move the cursor to another position, but if I delete a character, it will be deleted at the old position. After a stop and start of the Synergy Server everything is back to normal. Unfortunately I can't tell in which context the new problems started. Twitter again, on a mouse over, shows a text for the emoji under the cursor. This hasn't worked for several month
    1 point
  30. So I went through about a day to get this work, everything from making sure I didn't have a double NAT setup by properly configuring my Fios+Nighthawk router - all the way to doing a fresh install via the terminal for both machines. What ended up working was changing the port to 27010 on both machines, making sure I restart Synergy after making any options changes, and finally - here's the noob kicker - realizing you had to drag a fresh computer icon from the top right into the "configure server" grid if you change your network settings. *The last step might be the only one needed. Totally
    1 point
  31. @eddier - I just had the same problem with 1Password on my iMac, which is my Synergy server. When I had the app open, I could not type on my MacBook Pro, which is my Synergy client. This would have driven me crazy if I had not found your last post. Thanks!
    1 point
  32. Dominique, great insight. I think you're correct. I am able to reproduce at least one case with 1Password (password manager) on the Mac (used as my master). When I bring up 1Password (where it goes into Secure Input mode with its own password), don't log in, but their dialog is still up, cursor is in that dialog, then switch over to my WIndows machine (slave) using Symless, I get into the state of: mouse worked, keyboard input still on the Mac. If I then go back to my Mac and kill 1Password (actually just dismiss the dialog), then everything is ok. I'm not convinced that this covers all t
    1 point
  33. Add the ability to share audio hardware as we do with peripherals like keyboard and mouse. I am aware of other projects/API available like PulseAudio ([url]https://www.freedesktop.org/wiki/Software/PulseAudio/[/url]), Jack ([url]http://jackaudio.org/[/url]) that can do audio routing through network but limited in several aspects (not user-friendly mainly). The ease of configuring synergy inspires me to have such a thing for audio hardware too.
    1 point
  34. Just got a Pi 4 running Raspbian 10 (buster). This startsynergy script runs fine but the place to add the command (@lxterminal --command startsynergy) to run it at boot has changed in buster. It's now at ----> /etc/xdg/lxsession/LXDE-pi/autostart <----. As before, add that line before the line that starts @xscreensaver. This autostart file has moved before and we should assume that it will move again I expect.
    1 point
  35. Running Windows 10 Home as server and Ubuntu 18.04.2 LTS as client. Get the same results with both versions of Synergy. Initially this was never an issue for me until a good 6 months ago, or thereabouts after using the product for a few months without any problems. The issue varies, primarily affecting keystrokes and occasionally the cursor freezes - keystrokes are by far the worse, rendering usage impossible. Sometimes if I restart Synergy the effect is less. So far I have tried: I have reinstalled both Synergy 1 and 2, following the guides to ensure both OSs are clean etc. I have
    1 point
  36. Made an account to respond with a fix. I was having this same problem until I used the OPs link to help figure it out. Extract the contents of the .deb file to a folder using the command below. Replacing the deb file name with the one you downloaded and whatever folder you want to extract to. dpkg-deb -R whateverVersionYouDownloaded.deb nameOfFolder Change into the newly created directory. cd nameOfFolder Locate the synergy.service file in the directory you extracted to and rename it to the new format. mv /usr/lib/systemd/system/synergy.service /usr/lib
    1 point
  37. 21st century problem you have 5 screens and you loose the mouse pointer.. You start to circle and then trigger an edge mode lock screen or screen blanking.. Use a harmless keypress to 'highlight', 'bounce' the mouse pointer to tell you where it is. Thanks for reading
    1 point
  38. I'd like it to perform some sort of keep alive on the mac to stop the mac from sleeping.
    1 point
  39. Have you tried changing ports on both client and server. That helped me
    1 point
  40. got the same error on the public beta
    1 point
  41. Also, for what it's worth, the beta of 2.0.11 shows the same error in its logs, too.
    1 point
  42. Sorry about that, we do plan to add openSUSE support, thanks for your patience.
    1 point
  43. They've responded to my email, but we're still in the process of investigating it. If ever they do find fix, I'll post it here. On the other hand, if I find some workaround, I'll post it here as well. Oddly enough, I tried the latest install again, and I'm not experiencing disconnections. I still experience lagging though. Though if anyone can, it would help the devs if we get logs off the machines with client disconnects / lags. I'm trying to get logs now so they could find out what's wrong. Unfortunately (or fortunately?), I'm not experiencing the client disconnects as before, so I can'
    1 point
  44. To open a support ticket with our team, please email: [email protected] These forums are intended for self-support and user community discussion only.
    1 point
  45. Ubuntu 17.04 synergy 1.8 After activating synergy to pro, it gets accepted but the next time I start the computer and start synergy again, it's not activated and need to do it again and again. Thanks
    1 point
  46. Hi Daniel OBrien. Please try closing Synergy's user interface after activation. Then reopen it and check if it keeps the activated state. Let us know how it goes.
    1 point
  47. If your refering to tabbing out, as in the main screen goes to desktop. In server configuration ..Advanced server settings.. "Don't take foreground window on windows servers" is what you are looking for.
    1 point
  48. I had this issue and was able to fix it. Turn off SSL encryption settings on all clients and servers, and apply the config. Turn on SSL encryption on the server and apply. Then turn on ssl encryption on each client and apply - once you click apply, you will be prompted with a fingerprint of the SSL certificate from the server. After accepting, all was good.
    1 point
×
×
  • Create New...